Gamla Bitcoin-citat kommer tillbaka till Bite Ethereum-grundare Vitalik Buterin

Ethereum-grundaren gick tillbaka på Krakens Dan Held, som kritiserade nätverkets överspänningsavgift med programmerarens egna offert.

Efter att ha fått stöd av Bitcoin Revolution och ShapeShifts vd Erik Voorhees, tweetade Buterin att problemet i själva verket var med Held, inte med den överbelastade blockchainen.

Ethereum 2.0 är den ultimata fixen

Ethereums gaspriser nådde nyligen sin högsta nivå på mer än två år, och tappade närmare de höjder som registrerades under myntets glansdagar – när CryptoKitties var nästa stora sak.

Enligt uppgifter från EthGasStation uppgår standardavgiften för Ethereum för närvarande till 217 Gwei. Med tanke på att en enhet är lika med 0.000000001 ETH kostar det för närvarande ungefär $ 1,76 för att skicka en transaktion.

Tillbaka i december 2017, när Bitcoin avgifter började växa , sa Buterin berömt att internettransaktioner inte borde kosta mer än fem cent:

Pengarna på internet bör inte kosta 5 cent en transaktion. Det är lite absurt

Medan Held anklagade Vitalik för hyckleri påpekade Voorhees att Buterin arbetade med lösningen med Ethereum 2.0, den viktigaste uppgraderingen av Ethereum-nätverket hittills:

På vilket sätt är det hyckleriskt om han anser att höga avgifter är ett problem och så förespråkar system som konstruerar omkring dem?
Buterin själv säger att Ethereums skalningsfrågor förväntas lösa med tillkomsten av sitt bevis på insatser iteration:

Det var helt klart en hänvisning till ethereum 1.0 och var anledningen till att arbetet med ethereum 2.0 planerades nästan från början.