Crypto Baron John McAfee denkt niet dat Bitcoin $1.000.000 zal bereiken, maar zijn inzet staat nog steeds…

Er is nog één ding dat je misschien wilt toevoegen aan je 2020 bingokaarten.

De beruchte cybersecurity-expert John McAfee is volgens zijn recente tweet geen backpedaling op zijn veelgepubliceerde Bitcoin-inzet.

Dat gezegd hebbende, blijft de cryptocurrency advocate erop hameren dat hij niet geloofde in zijn prijsvoorspelling van $1 mln vanaf het begin, wat betekent dat hij zichzelf bewust aan het opzetten was voor een behoorlijke teleurstelling.

De tijd is om

Zoals gemeld door U.Today, markeerde 17 juli de derde verjaardag van McAfee’s $500.000 Bitcoin System prijsvoorspelling die gebaseerd was op zijn obscure wiskundig model. De cryptocurrency gemeenschap, natuurlijk, vergat niet om hem eraan te herinneren.

Drie jaar geleden beweerde de crypto-baron ook dat hij zijn penis zou opeten op live TV als de BTC-prijs inmiddels onder het genoemde prijspunt zou liggen.

McAfee verhoogde uiteindelijk zijn inzet tot een duizelingwekkende $1 miljoen in november 2017, terwijl hij bevestigde dat hij zijn bizarre belofte op 31 december 2020 nog steeds zou nakomen.

Het aftellen gaat verder

In januari bekende McAfee dat de hele zaak slechts een publiciteitsstunt was die bedoeld was om meer mensen de crypto-ruimte te laten volgen.

Na terug te zijn gegaan op zijn super-bullige voorspelling en Bitcoin in de steek te hebben gelaten, zegt hij nu dat er nog tijd is voordat hij zijn eigen mannelijkheid moet verslinden.

De septuagenariër hechtte zelfs de „dickening“ aftelling, waaruit blijkt dat er nog 165 dagen over zijn tot de bloederige gebeurtenis.

Er is nog steeds een kans voor McAfee om niet te krimpen – de Bitcoin-prijs moet een koele $990.832 toevoegen tegen het einde van het jaar.